Плазмолифтинг

ПЛАЗМОЛИФТИНГ (PRP)

Инжекционният метод е подходящ при всички пациенти, които искат да подобрят възрастовите изменения на кожата на лицето, да заличат сухотата и да подобрят тургора на кожата.

Плазмолифтинга е инжекционна процедура за въвеждане на тромбоцитна автоплазма в човешката тъкан (PRP – Platelet Rich Plasma technology), т.е. естествен метод на подмладяване и моделиране процесите на регенерация на тъканите. В плазмата (течната част от кръвта) влизат растежни фактори, витамини, ензими, белтъци, хормони и други вещества, притежаващи мощен подмладяващ ефект. 

Плазмолифтинга е подходящ като профилактика на стареенето на кожата след 28-та година. Повлиява мимическите бръчки и възстановява кожата след прекалено слънцеизлагане. Подходяща процедура за хора с алергии и за онези, които предпочитат максимално сигурните и щадящи методи. Комбинира се отлично с химически пилинги, филъри, мускулен релаксант и лазерни терапии. 

За продължителни резултати са необходими между 4-6 процедури в интервал три седмици. 

Медицинска сестра от DermaLife взима една епруветка венозна кръв от пациента. Центрофугира я така, че кръвните елементи да се отделят от течната съставка. Получената плазма, която е богата на тромбоцити се вкарва в повърхностните, средно дълбоките или дълбоките слоеве на кожата със серия от микроинжекции. Предварително се нанася локален анестетик на лицето за повече комфорт на пациента. Ефекта от процедурата и подобряване качеството на кожата се вижда след 14-тия ден от първата процедура.

За да откриете най-добрата процедура за вашата кожа, заповядайте на безплатна консултация със специалистите на DermaLife.