Филъри

Дермалните временни попълващи средства са много популярни под наименованието “филъри”. Това са вещества, които се инжектират в определени лицеви области и се прилагат за оформяне, контуриране и намаляване на видимите бръчки в областта на лицето, шията, ръцете и деколтето. В по-голямата част от случаите тези средства съдържат хиалуронова киселина (естествена съставна част на кожата) и имат временен ефект, т.е. резорбират се за 6-12 месеца след поставянето им. Най-често третираните кожни зони са: устни, назолабиални гънки, гънки около устата, бръчки по челото и между веждите. През последните години дермалните импланти се прилагат и за скулптуриране на лицето чрез възстановяване на загубени лицеви обеми, т.е за оформяне на скули, брадичка, нос и лицев овал.

Какви са предимствата на процедурата?

 

Бързо приложение  – отнема до 30 минути след постигане на ефекта на обезболяване. Незабавно настъпване на очаквания резултат – в момента, в който станете от стола на дерматолога, вече ще бъдете с уголемени устни или попълнени бръчки и гънки. Изключително кратък възстановителен период – зачервяването, което остава след инжектирането на хиалуроновата киселина е съвсем краткотрайно и отминава за период до 2 часа дори и при хора с чувствителна кожа. Това означава, че можете да направите процедурата дори по време на обедната си почивка, след което да се върнете и продължите работния си ден. Продължителност на постигнатия ефект след инжектиране на филъра зависи от вида, качеството и количеството на използвания продукт, както и от мимическата активност на лицевите мускули.  Естествена и безопасна процедура с малък риск от нежелани реакции.

В DermaLife може да се възползвате от процедурите с филъри, които поставят Д-р Васил Стоянов, Д-р Анелия Христова и Д-р Ива Иванова. Ето и различните видове филъри с които правим скулптуриране, възстановяване на обем и третиране на кожни зони и уголемяване на устни:

ФИЛЪРИ: Revolax 
ФИЛЪРИ: Juvederm
ФИЛЪРИ: Teosyal 0,7 мл 
ФИЛЪРИ: Redensity 2 
ФИЛЪРИ: Luminera Hydryal – 1.25 мл
ФИЛЪРИ: Luminera Hydryalix Deep -1,25 мл.
ФИЛЪРИ: Revanesse kiss 
Хиауронов бустер – Aquashine 2 мл
Хиауронов бустер -Luminera Hydryal 4% – 1,25 мл