PLASMAGE

Plasmage е новата концепция за постигане за съвършенство в дерматологията. Първата патентована фракционирана плазма работи в широк спектър на действие при всеки тип кожа, като дава възможност за изключителна прецизност.

PlasACNE е революционна апаратна процедура, която използва плазмен душ за лечение на #акне. Плазмата (четвъртото състояние на материята) убива гъбичките и бактериите, причиняващи акне, като действа в дълбочина при болезнени и подути кисти. 

Трансдермална доставка на лекарствени вещества. Плазменият душ прави проникването на лекаствени вещества в кожата 120 пъти* по-ефективно!

💡Комбинирайте с PMP пилинг за лечение на акне, за постигане на максимални резултати.

Стерилизиране на кожата! Убиване на гъбичките, както и бактериите, причиняващи акне – Propionibacterium acnes и Staphylococcus aureus.

Регенериране на кожата. Плазмата премахва пигментацията и белезите от акне.

Много често проблемите с акнето произлизат не само от хормонален дисбаланс, а и от синдром на пропускливите черва и дисбактериоза. Затова предпоръчваме комбинация между PlasmACNE процедура с пробиотичните хранителни добавки ProLact Max🐐. Произведени са от сертифицирано био козе мляко, което предотвратява възможността да направите алергия от краве млечен протеин. Съдържат милиарди живи бактерии Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus, както и пептиди и всички 21 есенциални аминокиселини.🧫 

🕞 60 минути продължителност.

🗓 до 5 необходими процедури, в зависимост от състоянието на кожата, извършвани през 4 седмици, за постигане на максимални резултати.

BlepharoPLASMAGE

Неоперативната блефаропластика BlepharoPLASMAGE премахва отпуснатата кожа над клепачите. За пръв път имаме възможност да предложим толкова качествени и моментални резултати, при това неоперативно и с кратък възстановителен период.

Как протича процедурата?
PLASMAGE апаритите, които използваме за BlepharoPLASMAGE, генерират плазмен заряд, който въздейства на биологичните тъкани чрез контролирани импулси. При третиране на проблемната зона се получава сублимация на повърхностния слой на кожата. На третираното място се образуват много малки, фини корички (крусти), които падат за около две седмици. Не докосвайте и не премахвайте деликатните корички, за да не останат белези!

За кого е подходяща процедурата?

Както за мъже, така и за жени. Процесът на възстановяване е много бърз – между две и три седмици. Не остават хоспитализация, синини, шевове или болка. Методът е сигурен и прецизен – не уврежда околните тъкани.

Какво да правим след процедурата?
Седмица след това е необходимо да се нанася антибиотичен крем. Строго непрепоръчително е излагането на слънце или ходенето на солариум, в продължение на два месеца след процедурата. Използвайте слънцезащитен крем с 50 SPF.
Кога не трябва да правим BlepharoPLASMAGE?
Ако приемаме антикоагуланти
Ао сме бременни или кърмим
Ако имаме сърдечно-съдови проблеми, пейсмейкър или друго поставено електронно устройство
Ако имаме метални инплатни в близост до третираната зона.