БЮТИ ЕКСПЕРТИ

Виктория Стефан - Дермалайф

Виктория Стефан

Виктория Стефан е създател на концептуалния център DermaLife България, който отбеляза своята трета година. Виктория Стефан е завършила икономика в УНСС – София, а след това и Медицинския колеж „Йорданка Филаретова“ и паралелно специализира „Медицинска физика“ в Софийския университет. В индустрията на красотата Виктория Стефан „влиза“ като главен гримьор за България и треньор на едни от най-големите световни козметичните гиганти. В следващите десет години Виктория Стефан се отдава изцяло на лазерите и новите технологии за регенерацията и подмладяване на кожата. Създава първият бюти център в който прилага терапии за подмладяване, които влизат за първи път в България и Европа. След натрупаният опит и придобиването на мениджърски умения Виктория Стефан стартира първия концептуален център DermaLife България.

Виктория Стефан - Дермалайф

 Вероника Иванова

 

Вероника Иванова е съдружник и управител на естетичен център
”Derma Life Лозенец”, терапевт козметични процедури на лице и тяло.

Живяла е и работила в Барселона над 7 години, където е придобила голям опит в естетичните процедури в международни клиники.
Нейният екип от специалисти имат изключително висока професионална квалификация както в областта на класическите естетични терапии, така и в най-съвременните постижения на естетичната дерматология в света. Безопасните техники за манипулация са стандарт в работата на целия екип на Derma Life Лозенец.

Когато става въпрос за иновации в грижата за здравето и красотата на нейното експертно мнение се доверяват голяма част от българските популярни личности.

Д-р Васил Стоянов

Д-р Васил Стоянов има повече от 10 годишен опит в естетичната дерматология – дермални филъри, мезоконци и плазмотерапия. д-р Васил Стоянов е завършил медицина в Русия / първа специалност – акушерство и гинекология, втора специалност – дерматология /. Последните години практикува в сферата на Естетичната дерматология в Русия, като работи в частна клиника по естетична медицина в Санкт Петербург. Д-р Стоянов е обучаващ треньор по Плазмолифтинг и Тредлифтинг. Прилага авторски технологии по лигатурен лифтинг. През последната година работи в DermaLide в основните направления – филъри, ботокс, имплантация на конци и авторски естетични корекции.

Д-р Васил Стоянов - Дермалайф
Анелия Христова - Дермалайф

д-р Анелия Христова

Д-р Анелия Христова е завършила медицина през 1993г. Започва работа като анестезиолог – реаниматор. От 1994 г. до 2003 г. е специализирала анестезиология и реанимация в “Пирогов”. От 2003 г. до 2009 г. работи като анестезиолог в IV Градска болница – София. През 2009 става част от екипа за асистирана репродукция в столична клиника. Д-р Христова завършва курсове за прилагането на ботокс и филъри. Присъединява се към екипа на DermaLife през 2021 година като завежда звеното за интравенозни терапии и работи в сферата на естетиката.

Анелия Христова - Дермалайф

д-р Невена Миронова

Д-р Невена Миронова е специалист по дерматология и венерология в гр. София. Интересите и са насочени в сферата на клиничната и естетична дерматология, както и лазерната терапия (ND – Yag laser). Извършва прегледи, консултации и диагностика на пациенти с кожни заболявания от различно естество, както и поставяне на дермални филъри, ботокс, мезотерапия и плазмолифтинг. В ежедневната си практика се стреми към отдаденост и грижа за пациента.

Образование: Завършва Медицински университет София през 2017 г. с отличие. Специализира Дерматология и венерология в Клиника по кожни и венерически болести към УМБАЛ “Александровска” София. Квалификации: – Съавтор на научни публикации в сферата на дерматологията и венерологията;
– Ежегодно участие в национални конгреси и семинари по специалността;
– Член на Българско Дерматологично Дружество (БДД);
– Член на Европейската Академия по Дерматология и Венерология (EADV);
– Член на български лекарски съюз.

д-р Невена Миронова е работила в клиники с различна насоченост, както и в спешно отделение към МБАЛ Национална кардиологична болница, УМБАЛ “Александровска” София и Клиника за дерматология и естетика “Derma-Act”. Към момента д-р Миронова е част от екипа специалисти на Derma Life Лозенец.

 

Приемно време: Всеки Вторник от 10:00 – 19:00 с предварително записан час.

 

 

 

Кина Стефанова

Кина Стефанова е терапевт в DermaLife България. Тя е завършила Медицинския колеж “Йорданка Филаретова” и е работила като козметик и терапевт за прилагането на процедури както за лице така и за тяло. Има завършени различни курсове за работа с лазери и прилагането им в сферата на естетиката и красотата. В DermaLife България Кина Стефанова извършва терапевтични процедури за тяло с LPG, HIFU, както и прилагането на различни процедури за лице. Има завършен квалификационен курс по ламиниране на мигли. Изключително отговорна личност, която винаги може да ви препоръча най-добрата процедура или продукти за домашна грижа.

Кина Стефанова - Дермалайф
Анелия Христова - Дермалайф

Михаела Величкова

 

Михаела Величкова е Специалист Терапефт по eстетични процедури лице и тяло.Работи с най-съвременна специализирана апаратура за Радиочестотен Лифитнг, HIFU, LPG, Лазерна Епилация и др.

Нейните принципи на работа са :„ Малките детайли, водят до голяма промяна“.

Маргарита Стойчева

Маргарита Стойчева е маникюрист с над 10 години професионален опит и доказан професионалист в своята област. Доказателство за това са притежаваните от нея „Удостоврение за професионално обучение” по професията „Маникюрист – Педикюрист със специалност „Маникюр”, Педикюр” и „Ноктопластика”; „Свидетелство за професионална квалификация” със специалност „Маникюр”, „Педикюр” и „Ноктопластика”, което е доказателство за преподавателските й умения при подготвянето на професионални кадри Изработката на маникюрите е с голяма прецизност: почистване на кожички, оформяне на ноктите, нанасяне на лак ,рисувани маникюри в богата цветова гама и тематика, а така също модели подходящи за специални празненства, бизнес мероприятия, сватбени и други тържества.

Кина Стефанова - Дермалайф

Testimonials

Пациентите за нас

Катя Пейчева, София, 45г.

Впечатлена съм от работата на Виктория Стефан, посрещна ме и ме консултира професионално. Предложи ми варианти за лечение на кожата, за които досега никой друг специалист не беше предлагал. Направихме план за лечението ми и в момента съм с много здрава и красива кожа. Препоръчвам ви DermaLife и Виктория Стефан.

Теодора Христова, София, 37г.

Винаги съм се страхувала от лазерните процедури, но щом попаднах в ръцете на Виктория Стефан и нейния екип видях високия професионализъм на работа с тези апарати и ефективността, която дават при подмладяване на кожата. 

Красимира Стоянова, Пловдив, 25г.

Проверих и прочетох за много специалисти преди да се подложа на процедури с филъри за устни. Искрено препоръчвам Д-р Стоянов, защото ме консултира много точно от кое имам нужда и кое в никакъв случай да не правя. Беше много внимателен и с прецизност към естетиката на лицето ми и желанието за по-пухкави устни.

Теодор Стойчев, София, 19г.

Имах акне, което дълго време не се махаше от лицето ми каквото и да пиех и с каквито и кремове да използвах. Един ден видях по телевизията интервю с Виктория Стефан, която показа нов метод с нетермичен плазмен газ за лечение на акне. Сега се чувствам още по-пълноценен и щастлив, защото кожата ми е мека, хубава и нямам последствия от акнето.